Karamelli Puding (Butterscotch Pudding)
Tadına doyamayacağınız enfes bir lezzet...Karamelli Puding (Butterscotch Puding) tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Derin bir tencerede hindistan cevizi şekeri ve mısır nişastasını karıştırın. Ocağa oturtup, orta ateşte yavaş yavaş hindistan cevizi sütünü ekleyerek puding kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak pişirin.
-
2
Kıvamı koyulaşıp göz göz kaynamaya başladığında hindistan cevizi yağını ve vanilya özütünü ekleyerek ateşten alın. Servis kaselerine paylaştırın. Ilındıktan sonra buzdolabına kaldırın. İyice soğuduktan sonra dilediğiniz meyve ve kuruyemişlerle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL