Yumurtaları toz şeker ve vanilya ile birlikte iyice çırpın. Üzerine önceden ısıttığınız sütü azar azar ilave edin. Karamel için gereken toz şekeri bir tavaya alın. Orta ateşte karamelleşinceye kadar eritin.
Hazırladığınız karameli kaplara paylaştırın. Sütlü karışımı da üzerlerine dökün. Bir fırın tepsisine sıcak su koyup karamel kaplarını içine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Soğutup tabaklara ters çevirerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.