Daha sonra geniş bir tepsiye boşaltın ve soğuğa yakın olacak şekilde ılıtın. 1 yaprak güllacı süte batırın ve her tarafını sütle ıslattıktan sonra başka bir tepsiye koyun.
Diğer 2 güllacı da aynı şekilde ıslatın ve tepsideki güllacın üzerine yayın. İçi için ceviz ve iri doğranmış lokumu karıştırın. Bir kısmını güllacın bir kenarına yayın ve geniş bir şekilde sararak, rulo yapın.
Kalan güllaç yapraklarını da aynı şekilde hazırlayın. Kalan sütü üzerine gezdirin ve ruloları genişçe dilimleyerek, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.