Yaprak jelatinleri iki parçaya bölüp, çukur bir kaba alın ve üzerine ılık su ekleyip yumuşaması için 5-6 dakika bekletin. Krema, toz şeker ve vanilyayı tencereye alıp, çok kısık ateşte devamlı karıştırarak kaynatmadan pişirin. Şeker eriyince, birkaç kaşık sıcak kremayı suda bekleyen jelatine ekleyin. Jelatin eriyene kadar karıştırın.
Jelatinli kremayı tenceredeki kremaya döküp, devamlı karıştırarak 1-2 dakika daha (jelatin kremanın içinde eriyene kadar) pişirin. Ocaktan alın ve kremayı tek kişilik servis kaplarına ya da ayaklı bir servis kabına paylaştırıp buzdolabında 2 saat bekletin. Servis yapmadan 10 dakika önce, kapları buzdolabından çıkarın. Kapları hafifçe sağa sola sallayarak, servis tabaklarına ters çevirin. Üzerlerine arzuya göre frambuaz sos döküp, bekletmeden servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.