Şeftalilerin kabuklarını soyup, dilimleyin. Tencereye aktardığınız dilimlenmiş şeftalilerin üzerine 3 yemek kaşığı toz şeker ve suyu katıp kaynatın. Şerbeti süzgeçten geçirin. Diğer yandan 3 su bardağı sütü, kalan 3 yemek kaşığı toz şeker, un, vanilya ve nişasta ile karıştırarak muhallebi kıvamı alana dek pişirin.
Kup bardaklarının dibine birkaç dilim pişmiş şeftali koyun. Üzerine muhallebiyi paylaştırın. En üste de hazırladığınız şeftali şerbetini pay ederek dökün. Buzdolabında soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.