Süt, toz şeker ve nişastayı bir tencereye alıp karıştırın ve ocağa oturtun. Isınınca üzerine şehriyeyi ilave edin. Sürekli karıştırarak koyulaşana dek pişirin. Ocaktan almadan önce rendelenmiş limon kabuğunu ilave edin.
Ocağı kapatıp vanilya ve tereyağını ekleyip, karıştırın. Kaselere paylaştırın ve soğumaya bırakın. Toz antep fıstığı, rendelenmiş limon kabuğu ve nane ile süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.