Semıfreddo
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Frambuazlı karışım için frambuaz, 2 adet muz ve 50 gram yoğurdu rondodan geçirip püre haline getirin. Hurmalı karışım için çekirdekleri çıkarılmış hurma, 1 adet muz, 50 gram yoğurt ve 50 gram badem sütünü rondodan geçirip kenara alın.
-
2
Damla sakızlı karışım için damla sakızını tahta havanda iyice dövün ve 2 adet muz, 50 gram yoğurt, 50 gram badem sütü ile birlikte rondodan geçirin. Orta boy baton kalıbı streç filmle kaplayın.
-
3
Frambuazlı karışımı sonra damla sakızlı karışımı ve ardından hurmalı karışımı döküp, derin dondurucuda en az 3 saat dinlendirin. Dilimleyip dilediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL