Hamur için, çukur bir kabın içerisinde yumurta sarısı, toz şeker, oda sıcaklığında bekletilmiş tereyağını elinizle iyice karıştırın. Unu azar azar ekleyerek yoğurun. Hamurun üzerini örterek, 20 dakika kenarda bekletin.
Karemel sos için toz şekeri kısık ateş üzerinde, küçük bir tencerenin içerisinde tahta kaşıkla karıştırın. Şeker önce sulanıp, sonra karemel rengini alınca kremayı hızlıca yanık şekerin içine atıp, hızlıca karıştırın (kısık ateşte). Cevizleri içerisine atıp, birkaç dakika daha sosu kaynatın.
Tencereyi kenara alıp, 10 dakika bekletin. Tartöletlerin içerisine kaşıkla karemelli sosu doldurup, üzerlerine birer adet ceviz yerleştirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.