Hamur için, oda sıcaklığında beklettiğiniz tereyağını unla karıştırdıktan sonra toz şekeri ekleyin. Bu arada başka bir kap içinde çırptığınız yumurtaya, tuz ve vanilyayı ekledikten sonra ilk karışıma ilave edip bir hamur elde edin. Hamuru buzdolabında üstü örtülü olarak yarım saat dinlendirip hafifçe yağlanmış kare bir kalıba elinizle yayın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritip kalıptan çıkarttığınız tartın üzerine eşit miktarda sürün. Diğer tarafta tartın üstü için süzme yoğurt, krema, toz şeker ve çileği blendırdan geçirin. Tartın üzerindeki beyaz çikolatanın üzerine sürün. Tane çilek ve nane yaprağıyla süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.