Sos için çileği sos tenceresine alın. Üzerine su ve tarçını ilave edip kaynayana kadar pişirin. Kaynamaya başlayınca ocaktan alın ve içinden çubuk tarçını çıkarın. Blender ile pürüzsüz bir kıvama getirin.
Hamur için tüm malzemeyi geniş bir kaba alın. Ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar elinizle yoğurun. Hamuru iki adet pişirme kağıdının arasına alın. Merdane yardımıyla kare olacak şekilde açın. Ortasına küçük doğranmış çilek ve irice kıyılmış kuru yemişleri serpiştirin. Hamuru ikiye katlayın. Fırın tepsisini pişirme kağıdı ile kaplayın.
Hamurun kat yeri pişirme kağıdına gelecek biçimde fırın tepsisine yerleştirin. Uzun kenarlarının açılmaması için hafif içe doğru katlayın. Bıçak yardımı ile üzerine derin çizikler atın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 50 dakika pişirin. Fırından alıp çiziklerin üzerine sosu gezdirin. 10 dakika dinlendirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.