Hamur için, yumurtayı büyük çay bardağına kırın. Bardağın kalan kısmını yoğurt ile tamamlayın. Bunları bir kaba alıp, unu ekleyin. Kabartma tozu, sıvı yağ, margarin ve 5 çorba kaşığı toz şekeri ekleyip karıştırın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın. Diğer yandan kayısıları haşlayıp ezin. Cevizleri dövüp, kayısılara katın. Şeker ve tarçını ekleyin. Kek hamurunu iki eşit parçaya bölüp, birini kelepçeli yuvarlak kek kalıbına yayın. Üzerine harcı koyun. Kalan hamuru da bu malzemenin üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 35 dakika kadar pişirin. Arzu ettiğiniz bir dondurmayla servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.