Tart hamuru malzemesini bir kabın içinde hızlı bir şekilde yoğurun ve 15 dakika dinlendirin. Başka bir kabın içinde kreması için, un, toz şeker, süt ve yumurta sarısını iyice çırpın. Malzemeyi tencereye aktarıp karıştırarak kaynatın. Ocaktan alıp, içine karıştırarak vanilya ve margarini ilave edin. Soğumaya bırakın. Dinlenmiş tart hamurunu yuvarlak açın ve yağlanmış küçük tart kalıplarına (kalıpların kenarları çok iyi yağlanmalı) aktarıp, bastırarak yerleştirin. Diplerine, pişerken kabarmasın diye çatalla delikler açın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında, üzerleri pembeleşene dek 20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Doğranmış meyveleri (diğer mevsim meyvelerini de kullanabilirsiniz), limon suyunu ve pudra şekerini bir kapta karıştırın. Küçük tartları soğuduktan sonra kalıplardan çıkarın. Önceden hazırladığınız kremayı kaşık yardımıyla tartların içine yerleştirin. Üzerlerine de meyve salatasını pay ederek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.