Sebzeli Tart

Sebzeli tart, sofralarınıza lezzet katacak tuzlu bir tart tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir kapta hamur malzemesini karıştırıp iyice yoğurun. Yağlanmış bir tart kalıbına hamuru döşeyin. İçi için, havuç, kabak ve dolmalık biberi küp doğrayın. 1 yemek kaşığı tereyağında doğranmış sebzeleri 5 dakika sote edip, hamurun üzerine yayın.
  • 2
    Bir kasede yumurta, süt, un veya nişastayı çırpın. Yumurtalı karışımı sebzelerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.