Soğanlı Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hamur için unun içine mayayı ufalayın. Diğer malzemelerle beraber 10-15 dakika yoğurun. Üzerini bir bezle örterek yarım saat bekletin. Bu arada soğanları küçük küçük doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Salça ve tuz ekleyip, sotelemeye devam edin. Pul biber ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Dinlenen hamuru, elinizle bastırarak fırın tepsisine döşeyin. Soğanlı harcı hamurun üzerine yayın. Üzerine bol miktarda susam serpip, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında, susamlar kızarana dek pişirin. Sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.