Havuç Kremalı Milföyler

Yumuşacık bir lezzet! Havuç kremasını daha önce denemediyseniz bu lezzete bayılacaksınız... İşte havuç kremalı milföyler...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Milföy hamurlarını yumuşayana dek oda sıcaklığında bekletin. Daha sonra her birinden geniş ağızlı bir su bardağı ile yuvarlak parçalar kesin ve yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye yerleştirin.

  • 2

    Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerileri kızarana dek pişirin. Havuçlu krema için havuçları soyup irice doğrayın ve yumuşayana dek haşlayın.

  • 3

    Soğuduktan sonra blenderden geçirin. Küçük bir tavaya aktarıp üzerine şeker ve nişasta katın. Kısık ateşte kıvam alana dek pişirin.

  • 4

    Soğuduktan sonra sıkma torbasına aktarın. Soğuyan milföyleri ikiye kesip, alt parçalarını servis tabağına alın. Üzerlerine havuçlu krema sıkın. Diğer parçaları üzerine kapatın. Pudra şekeri serpin.

  • 5

    Üst kısımlarına da havuçlu krema sıkın. Üzümleri pudra şekerine bulayıp en üste yerleştirin ve servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.