Margarin, yoğurt, sıvı yağ ve sirkeyi parmak uçlarınızla birbirine yedirin. Pudra şekeri, kabartma tozu ve vanilya ekleyin. Elenmiş unu azar azar ilave edip yoğurun.
Hamuru eşit bezelere ayırıp, 30 dakika dinlendirin. Bezeleri teker teker unlanmış tezgah üzerinde merdane yardımı ile yuvarlak şekilde açın. Her birinden 8 eşit üçgen çıkacak şekilde kesin. Geniş kısımlarına kayısı marmeladı sürüp, sigara böreği gibi sarın. Yağlı kağıtla kaplanmış fırın tepsisine yerleştirip, üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürün.
Fındık serpip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında, yaklaşık 20 dakika pişirin. Ilık servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.