Bayat Ekmekli Kabak Böreği

Leziz ve atıksız bayat ekmekli kabak böreği tarifi!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Yumurtaları geniş bir kaseye kırın. Üzerine tuz, karabiber ve toz kırmızıbiber ekleyip çırpın. Daha sonra kenara alın.

  • 2

    Ayrı bir yerde ufalanmış bayat ekmeği sütle ıslatıp 30 dakika dinlendirin ve yağlanmış orta boy fırın kabına yayın. Üzerine rendelenmiş ve suyu sıkılmış kabağı yayın. Yumurtalı karışımı üzerine gezdirip rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin.

  • 3

    Halka doğranmış kabakları böreğin üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Fırından alıp üzerine kıyılmış maydanoz serpin. 30 dakika dinlendirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.