Ayçiçek yağı 1 çay bardağı suyla karıştırın. Yarısını yufkaların arasına, kalan yağlı suyu yufkaların üzerine sürüp, 3 parmak eninde uzun şeritler halinde kesin. Şeritleri kaldırmadan ortalarından 2'ye kesin.
İç malzemesi için 1 yemek kaşığı çemenin yumuşak kısmını, dövülmüş ceviz içini ve rendelenmiş kaşar peynirini bir kapta karıştırın. Bu harcı şeritlere pay edip, yufkaları muska şeklinde sarın (yarım şerit yufkanın bir ucuna iç koyup, üçgen üçgen katlayın. Bu arada yeterince yağlandığı için, ayrıca üzerlerine yağ sürmeyin). Tepsiye dizip 180 derece fırında 15 dakika pişirin ve sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.