Unu derin bir kaba alın ve ortasını havuz şeklinde açın. Maya, ılık su, yumurta, ayçiçek yağı, toz şeker ve tuz ekleyip, tüm malzemeyi iyice yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve yarım saat dinlendirin.
Hamuru 5 bezeye ayırın ve her birine kapalı pide şekli verip, fırın tepsisine yerleştirin. Fırına vermeden önce 15 dakika daha dinlendirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin ve tereyağı ile birlikte sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.