4-5 dal karalahana çiçeklerini yarım yemek kaşığı zeytinyağı ile yağladığımız tavaya dizin. Üzerine boza kıvamındaki krep hamurundan 1 çorba kepçesi dökün. Her iki tarafını da hafif kızarana kadar pişirin. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın.
Yeşil krema için krema, sarımsak ve ayıklanmış yeşillikleri blender'de çekin. Peynir ekleyip karıştırın. Tuz ve karabiberini ayarlayıp kenara kaldırın.
Krepleri düz bir zemine yerleştirin. Üzerlerine yeşil kremayı yayın. Gevşek olacak şekilde ve rulo biçiminde sarın. Yanında sotelenmiş karalahana çiçekleri ile birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.