Krepli Tuzlu Pasta

Krepli Tuzlu Pasta

Lezzetli ve doyurucu bir krep tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Harç için, soğanları yemeklik doğrayıp ayçiçek yağında kıymayla birlikte iyice kavurun. Küp doğranmış domatesleri tuz ve karabiberle birlikte kavrulan karışıma ekleyip, diriliklerini kaybedene kadar pişirin.
  • 2
    Diğer taraftan krep için, tüm malzemeyi iyice çırpın. Yapışmaz yüzeyli tavayı ısıtıp hafifçe yağlayın. Tavanın dibini ince bir tabaka şeklinde kaplayacak biçimde, krep karışımından 2 kepçe dökün. Her iki tarafını pişirin.
  • 3
    Düz bir servis tabağına ilk krebi yerleştirin. Üzerine harçtan yayın. Krep ve harç bitene kadar işleme devam edin. En üste sarmısaklı yoğurt gezdirin. Dilimleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...