Hamur için un, maya ve suyu bir kapta karıştırıp ele yapışan bir hamur elde edin. Üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağını gezdirin ve yağlanmış bir kaba alın. Üzerini kapak veya streç film yardımı ile kapatıp buzdolabının alt rafında 12-18 mayalandırın.
Mayalanan hamuru orta boy ve yağlanmış fırın kabına veya tepsiye aktarın. Elinizle üzerini düzleştirin. Üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağını gezdirin. Kuşkonmazları yerleştirin. Kaya tuzu ve çörek otunu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30-35 dakika, üzeri kızarana kadar pişirin. İlk sıcağı geçince servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.