Milföyde Enginar Kebabı

Enginar sevmeyenler bir de bu tarifi denemeli. Hem doyurucu hem lezzetli Milföyde Enginar Kebabı tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kıyma, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, yarım demet ince kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber ve 3 yemek kaşığı zeytinyağını bir kaba alıp karıştırın. Milföy hamurlarını elinizde genişletin veya bir merdane yardımıyla büyütün.

  • 2

    Enginarları hamurların ortasına yerleştirin. Kıymalı karışım ile enginarların içini doldurun. Hamurun kenarları ile enginarların üzerini bohça şeklinde kapatın. Hamurların birleşme noktalarına birer dilim sosis yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.