Peynirli Açık Börek

Lezetli bir pide tarifi arayanlar bu tarif tam size göre...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    İç malzeme için rendelenmiş peynir, kıyılmış maydanoz ve kıyılmış fesleğeni karıştırıp kenara alın.

  • 2

    Hamur için yaş maya, süt, sıvı yağ, tereyağı ve yumurtayı yoğurma kabına alıp, elinizle iyice karıştırın. Un ve tuz ilave edip yoğurun.

  • 3

    Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp unlu zemin üzerinde ve merdane yardımıyla 10-12 cm çapında açın.

  • 4

    Ortalarına harcı pay edip, kenar hamurları pide şeklinde ortaya doğru katlayın. Fırın tepsisine yerleştirip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana dek pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.