Peynirli Lokma

Misafirlerinize yaşatacağınız eşsiz ziyafet için peynirli lokma tarifi... Peynirli Lokma nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Hamur yoğurma kabına yoğurt, yumurta, margarin, toz şeker ve tuz koyup karıştırın. Un ve kabartma tozunu ilave edip harmanlayın. Buzdolabında 1 saat bekletin.
-
2
Ayçiçek yağı tavaya alıp kızdırın. Hazırladığınız hamurdan birer tatlı kaşığı tavaya koyup, kızartın. Daha sonra servis tabağına alın.
-
3
Ayrı bir yerde beyaz peyniri eritin. İnce kıyılmış maydanoz ile karıştırın. Krema pompasına koyup, lokmaların üzerine sıkarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL