Kabak, patlıcan ve mantarları küçük doğrayın. Buharda 20 dakika pişirin. Daha sonra derin bir kaba alıp, üzerine beyaz peynir rendeleyin. Tuz ve karabiber ilave edin.
Önceden yağlanmış tepsiye ilk yufkayı koyup, üzerine yumurta-süt-zeytinyağı karışımı sürün. İkinci yufkayı serip, tekrar yumurtalı karışımdan sürün ve hazırladığınız içi yayın. Üçüncü yufkayı yayıp, kalan yumurtalı karışımın tamamını sürün.
Yufkaların tepsiden sarkan kısımlarını içe doğru katlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra dilimleyin ve sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.