Tavuklu Börek

Hem ana yemek hem de atıştırma yerine geçecek doyurucu bir börek. İşte tavuklu börek tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Harç için bir kaseye aldığınız tavuk göğsünü Arnica Diva el blender seti ve narenciye sıkacağının mikser'i ile didikleyin.

  • 2

    Biberleri, sarımsağı, zeytinyağını, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın. Kenara alın. Yufkaların her birini 8 eşit üçgen olacak şekilde kesin.

  • 3

    2 adet üçgen yufkayı düz bir zemine ve üst üste yerleştirin. Üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı gezdirin. Uzun tarafına 1 yemek kaşığı tepeleme harçtan koyun.

  • 4

    Yufkaları önce yanlardan içe doğru kapatın sonra ileriye doğru rulo şeklinde sarın. Kalan yufka ve harcı aynı şekilde hazırlayın. Börekleri Arnica GH22240 sıcak hava fritözünün haznesine yerleştirin.

  • 5

    Üzerlerine yumurta sarısı sürüp susam serpin. 180 derecede 15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

    SOFRA'NIN NOTU: Börek miktarı fazla olduğu için iki defada Arnica GH22240 sıcak hava fritözünün haznesinde pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.