Yumurtalı Kabaklı Tart

Farklı bir lezzet... İşte Yumurtalı Kabaklı Tart tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tart hamuru için derin bir kaba tüm malzemeleri alıp elinizle yoğurun. Streç filme sarıp, buzdolabının alt rafında 20 dakika dinlendirin.

  • 2

    Daha sonra iki adet pişirme kağıdı arasında koyup, orta boy yuvarlak kelepçeli kek kalıbı ebadında açın. Kalıba yerleştirip, varsa yırtılan yerlerini elinizle bastırarak kapatın. Hamurun tabanına çatal yardımıyla delikler açın.

  • 3

    Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 30 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra haşlanmış yumurtaları aralıklı olarak yerleştirin.

  • 4

    Ayrı bir yerde rendelenip suyu sıkılmış kabak, 1 yemek kaşığı zeytinyağında yumuşayana dek sotelenmiş pırasa, maydanoz, nane, dereotu, yumurta, labne peyniri ve tuzu karıştırın. Karışımı haşlanmış yumurtaların üzerlerine dökün. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.