Yumurtalı İsbut
Kahvaltı sofralarının yıldızı, yumurtayla zenginleştirilmiş isbut, hem besleyici hem de lezzetli bir seçenek sunar.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yıkanmış isbutun saplarını koparın ve iri şekilde doğrayın. Tencereye aldığınız isbutun üzerini geçecek kadar su koyun ve haşlayın. Haşlanan isbut ılındıktan sonra elinizle sıkıp, suyunu çıkarın ve başka bir kaba alın.
-
2
Margarini ayrı bir tencereye alıp, eritin ve yemeklik doğranmış soğanı kavurun. Kıyma veya ince kıyılmış pastırmayı ekleyin ve kavurmaya devam edin. Daha sonra isbutu ilave edin ve 1-2 dakika daha kavurun.
-
3
Yumurtaları kırıp, tuz ve karabiberini ayarlayın. Bütün malzemeyi karıştırın. Yumurta pişince tencereyi ocaktan alın ve sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL