Sebze ile meyvenin tabaktaki ve damaktaki uyumuna en güzel örneklerden biri olan bu tarif sıcak veya ılık yiyebileceğiniz çok lezzetli bir alternatif…
Elma dilimi şeklinde doğranmış kabağı zeytinyağı, tuz ve karabiberle marine edip ızgara yapın. Endivyeni yapraklarına ayırıp ızgara kabakları servis tabağına alın.
Bir sos tavasına toz şekeri koyun. Üzerine yarım şeftalileri iç kısımları şekerin üzerinde olacak şekilde yerleştirip kısık ateşte ağzı kapalı olarak karamelize edin. Kaşıkla yenebilecek yumuşaklığa gelince servis tabağına alın. Yaban mersinlerini serpin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.