Olivye

Olivye, sofralarınıza lezzet katacak bir zeytinyağlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patatesleri soyup suda haşladıktan sonra küp doğrayın. Başka bir tencerede havuç ve yumurtayı haşlayın. Haşladığınız havucun kabuğunu soyarak küp doğrayın. Haşladığınız yumurtanın akını sarısından ayırarak akını küp doğrayın. Patates, havuç, yumurta akı, salatalık turşusu, kapari çiçeği, bezelye, tuz ve karabiberi tencerede iyice harmanlayın.
  • 2
    Harcı hazırlamak için kremayı miksere alarak 5 dakika karıştırın. Azar azar labne peyniri ilave ederek 5 dakika karıştırın. Mayonezi de ekledikten sonra çırpın. Karışımı tencereye alarak tüm malzemeyi beraber karıştırın. Streç film ile kaplayarak buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Servis tabağına kıvırcık salatayı yerleştirin. Üzerine olivyeyi alarak servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.