Zeytinyağlı Brüksellahanası
Taze Brüksel lahanalarının zeytinyağı ve baharatlarla buluştuğu bu tarif, hem besleyici hem de lezzet dolu bir seçenek sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Lahanaların uç kısımlarını kesip kaynayan suya atın. 5 dakika haşlayıp süzün. Patates, havuç ve soğanı temizleyip küp küp doğrayın. Zeytinyağını bir tencerede kızdırın. Patates, soğan ve havucu yağda soteleyin.
- 2
Brüksel lahanasını tencereye ilave edin. Üzerine zeytinyağını gezdirin. Tuz, karabiber, kesme şeker ve pirinci ekleyin. 1 çay bardağı su ilave edip kısık ateşte pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL