Zeytinyağlı Patates Dolması
Pratik hazırlanışı ile sofralarınıza yeni bir lezzet katacak zeytinyağlı patates dolması.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patateslerin içlerini oyun ve ayçiçek yağında kızartın. Kabak, havuç mantar ve bezelyeyi zeytinyağında soteleyin. Üzerine 2 su bardağı sıcak su, tuz ve 1 çay kaşığı toz şekeri ilave edip pişirin. Ocaktan alıp ince kıydığınız maydanoz ve dereotunu ekleyin. Patateslerin içini hazırladığınız harçla doldurun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Dereotu ile süsleyip,soğuduktan sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL