Zeytinyağlı Portakallı Kereviz

Portakalın tatlı ve asidik notaları, kerevizin hafif acılığıyla mükemmel bir denge kuruyor. Bu zeytinyağlı tarif, hem göz alıcı rengi hem de ferahlatıcı tadıyla sofralarınızı süsleyecek.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Zeytinyağını bir tencereye alıp, yemeklik doğranmış soğan ve verev doğranmış havucu kavurun. Üzerine un ekleyip, bir-iki dakika daha birlikte kavurun. Tencereye su ve portakal suyunu ekleyin. Üzerine temizlendikten sonra halka doğranmış kereviz ve patatesi ilave edin.
  • 2
    Tuz ve toz şekeri katın. 10 dakika pişirip üzerine kabuğu soyulup, halka doğranmış portakal ilave edin. Sebzeler yumuşayana dek pişirin. Ocaktan alıp, kıyılmış dereotu ekleyin. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.