Beykoz Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Etleri bütün olarak bir çorba kaşığı sıvıyağda kızartın. Patlıcanları dilimleyip, onları da kızartın. Dilimlenmiş domates ve dolmalık biberleri kızartın. Etin üzerine patlıcanları sarın. Domates ve biberi de üzerine kürdanla tutturun. Sos için, margarini eritin. Küçük doğranmış soğanı yağa ekleyin. Unu katıp kavurun. Ardından salça ekleyin. 2 su bardağı suyu, tuzu ve karabiberi ilave edip, kaynamaya bırakın. Sos sıcakken etin üzerine gezdirip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL