Beykoz Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Etleri bütün olarak bir çorba kaşığı sıvıyağda kızartın. Patlıcanları dilimleyip, onları da kızartın. Dilimlenmiş domates ve dolmalık biberleri kızartın. Etin üzerine patlıcanları sarın. Domates ve biberi de üzerine kürdanla tutturun. Sos için, margarini eritin. Küçük doğranmış soğanı yağa ekleyin. Unu katıp kavurun. Ardından salça ekleyin. 2 su bardağı suyu, tuzu ve karabiberi ilave edip, kaynamaya bırakın. Sos sıcakken etin üzerine gezdirip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...