Böbrek ve Yumurtalık Izgara
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Böbreklerin dış taraftaki zarlarını soyup yarıya kesin. Böbreklerin iyi pişmesi için dış yüzeylerine verev derin kesikler yapın. Arkalı önlü tuz ve kekik serpin. Aynı şekilde koç yumurtalarının da zarını soyup, yarım cm kalınlığında yuvarlak dilimler kesin. Dilimlere de arkalı önlü tuz ve kekik serpin. Arzuya göre üzerlerine biberiye de serpebilirsiniz. Yumurtalıkları böbreklerle ve ikiye kesilmiş domateslerle birlikte ızgarada pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL