Kereviz Pane
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KEREVIZLERİ soyup ikiye böldükten sonra 1 cm kalınlığında elma dilimi şeklinde kesin. Limon suyu ve tuzilave ettiğiniz suda 15 dakika haşladıktan sonra soğuk sudan geçirin ve süzün. Kağıt havlu ile iyice kuruladıktan sonra tuz ve karabiber serpin. Yumurtaları çırpın. Kerevizleri ilk önce una, arkasından çırpılmış yumurtaya, daha sonra galeta ununa ve en son kaşar rendesine bulayıp kızartın. Kızarttığınız kerevizlerin kağıt havluda yağını çektirdikten sonra limon dilimleri ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL