Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    4 adet tavuk göğsü
    2 çorba kaşığı tereyağı
    1 tatlı kaşığı hardal
    1 dilim ekmek içi
    1 adet yumurta
    1 su bardağı galeta unu
    Kızartmak için: Sıvıyağ
    Tuz, karabiber
TAVUK göğüslerini döverek inceltin. Tuz ve karabiber ile ovun. Üzerine hardal sürün. 2 çorba kaşığı tereyağını eşit olarak her bir tavuk göğsünün içerisine pay edin. Ekmek içini ufalayarak tavuk göğüslerinin içerisine serpin. Tavuk göğüslerini teker teker rulo yapın ve açılmaması için kürdanla tutturun. Yumurtayı hafifçe çırpın. Rulo yapılmış tavuk gö- ğüslerini önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın. Ardından kızgın sıvıyağda iyice kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
ETİKETLER