Ekmek arası lezzet

PİZZA SANDVİÇ

Malzemeler:

1 adet pita ekmeği 

1 tatlı kaşğ tereyağ 

2 adet domates 

6 dilim sucuk 

2 dilim pastrma 

2 dilim örgü peyniri 

2 adet siyah zeytin 

2 dilim kırmz biber 

Kekik, Pulbiber 

Hazırlanışı:

Pita ekmeğini enlemesine ikiye kesin. Üzerlerine tereyağ sürün. Domatesleri rendeleyip, ekmeğin üzerine yayın. Kekik ve pulbiberi serpin. Pastırma, sucuk, örgü peyniri, zeytin ve kırmızı biberi ekmeklerin üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5 dakika tutup, mısır taneleri ve maydanozla süsleyin.

Sofra’da Bu Ay

  • 2025 Trendi Swicy Lezzetler
  • Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
  • Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...