Asma Yaprağında Sebzeli Dil Balığı
Asma Yaprağında Sebzeli Dil Balığı, sofralarınıza zarif bir dokunuş katacak.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıktan fileto çıkarın ve derin bir kaba alın. Üzerine ayçiçek yağı, tuz ve karabiber ekleyerek, karıştırın. Yaprakları tuzunun çıkması için suda 1-2 dakika tutup, çıkarın ve tezgaha kenarları üst üste gelecek şekilde yerleştirin.
-
2
Üzerine balık, kaşar peyniri, jülyen doğranmış 1 adet havuç ve salam koyup, rulo yapın. Fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
-
3
Diğer taraftan jülyen doğranmış 1 adet havuç, sarı ve dolmalık biberi, 1 yemek kaşığı ayçiçek yağında hafifçe soteleyin. Servis tabağına alın ve üzerine balığı yerleştirin. Dilimledikten sonra sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL