Baharatlı Palamut

Palamutun doğal lezzetini baharatlarla zenginleştiren tarifimiz. Baharatlı palamut

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Palamudu halka şeklinde dilimleyin. Zeytinyağını bir tavaya alıp, balığı kızartın. Sarımsakları soyun. Maydanozun saplarını ayırıp, yapraklarını ince kıyın. Üzerine bütün sarımsak ve koruk ekşisini katıp karıştırın.
  • 2
    Maydanozlu karışımın yarısını küçük bir tencerenin dibine yayın. Üzerine palamut dilimlerini yerleştirin.Tuz, karabiber ve zencefil serpin. Kalan maydanozlu karışımı balığın üzerine serpip, sirke gezdirin. Ocağa oturtup, kısık ateşte 15 dakika pişirin. Soğuk olarak servis edin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.