Enginarları boylamasına ortadan ikiye kesin. Bölünen kısımlar tencerenin tabanına değecek şekilde tencereye dizin. Üzerine limon suyunu ilave edin. Enginarların üzerine gelecek kadar su ilave edin ve 5 dakika haşlayın.
Tencereden alıp orta boy yuvarlak bir fırın kabına dizin. Kıymayı 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile kavurun. İnce kıyılmış yeşil biber ve chili biberi ekleyin. Daha sonra karıştırın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Ayrı bir yerde galeta unu, kaşar peynir ve kıyılmış maydanozu karıştırın.
Enginarların üzerine önce yarım su bardağı zeytinyağını gezdirin. Kıymalı harcı enginarların üzerine yayın. Sonra galeta unlu karışımı ilave edin. Kalan zeytinyağını üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.