Doğal hurmanın tatlı lezzeti, nar tanelerinin ferahlatıcı dokunuşuyla buluşuyor. Sofranıza hem şıklık hem de benzersiz bir aroma katmak için bu özel pilav tarifini keşfedin!
Pirinç, tuz, zencefil ve suyu pilav tenceresine alın. Tencerenin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Pilav suyunu çektiğinden ocaktan alın. 10 dakika dinlendirin.
Çatal yardımıyla havalandırıp, içinden zencefili alın. Ayrı bir yerde kıyılmış dereotu, tanelenmiş nar, Antep fıstığı, irice doğranmış hurma, zeytinyağı, tuz ve limon suyunu karıştırın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.