İstavritleri temizledikten sonra orta ve sırt kılçıklarını çıkararak fileto haline getirin. Daha sonra yıkayıp, suyunu süzün ve kuşbaşı doğrayın. Tereyağı, kıyılmış sivri biber ve sarımsağı geniş bir tavaya alıp, kısık ateşte 5 dakika soteleyin. İçine kabukları soyulup, kuşbaşı doğranmış domates ve kıyılmış mantarı ilave edin. Tahta bir kaşıkla ara sıra karıştırarak 5-6 dakika daha pişirin.
Tavayı ateşten alıp, balık, tuz ve baharatları ekleyin. Pişen karışımı geniş bir güvece koyun ve üzerine rendelenmiş kaşar peynirini ekleyerek önceden ısıtılmış 220 derece fırında 15-20 dakika pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.