Kağıtta Kalkan

Akşam yemeklerinize şıklık ve lezzet katacak kağıtta kalkan tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kağıtlardan birini tezgahın üzerine serip, fırça yardımıyla hafifçe yağlayın. İkinci kağıdı üzerine koyup, iyice yıkanmış ve kurulanmış kalkan dilimlerini kağıdın ortasına aralıklı olarak dizin. Kabuğu soyulmuş domatesleri iri iri doğrayıp, balıkların arasına yerleştirin.
  • 2
    Sonra sarımsakları da aynı şekilde üzerlerine pay edin. Biberleri iri doğrayıp üzerlerine dizin. Soğanları yarım ay şeklinde doğrayıp dizdikten sonra, limon dilimleri ve tuzu da ilave edin. Tereyağını dilimler halinde üzerine yayın. Defne yaprağı ve tane karabiberleri, kıyılmış maydanozu ilave edip, kağıdı düzgün bir şekilde kapatın.
  • 3
    Hava almayacak şekilde tepsiye alın ve fırının orta rafına yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.