Kalkan Külbastı
Yumuşacık ve aromatik bir deneyim için Kalkan Külbastıyı mutlaka deneyin!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kalkanı temizledikten sonra dilimleyin ve ızgara yapın. Soyulmuş patatesleri kibrit çöpü uzunluğunda dilimleyin ve kızdırılmış ayçiçek yağında kızartın.
-
2
Küp doğranmış domates, kıyılmış mantar, sarımsak ve sivri biberi tereyağında soteleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Patatesi servis tabağına alın, üzerine balığı yerleştirin ve hazırladığınız sebzeli karışımı üzerine gezdirip, sıcak olarak servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL