Kalkan Külbastı

Yumuşacık ve aromatik bir deneyim için Kalkan Külbastıyı mutlaka deneyin!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kalkanı temizledikten sonra dilimleyin ve ızgara yapın. Soyulmuş patatesleri kibrit çöpü uzunluğunda dilimleyin ve kızdırılmış ayçiçek yağında kızartın.
  • 2
    Küp doğranmış domates, kıyılmış mantar, sarımsak ve sivri biberi tereyağında soteleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Patatesi servis tabağına alın, üzerine balığı yerleştirin ve hazırladığınız sebzeli karışımı üzerine gezdirip, sıcak olarak servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.