Karadeniz Buğulama Levrek

Karadeniz usulü buğulama levrek tarifimizle sofralarınıza denizlerin taptaze lezzetini taşıyın!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığı temizleyip, dilimledikten sonra bakır bir kabın içine yerleştirin. Dilimlenmiş domates ve sivri biberi üzerine yerleştirin. Sarımsak, tane karabiber ve defne yaprağını serpin. Zeytinyağı gezdirdikten sonra pişmeye bırakın.
  • 2
    10 dakika sonra tereyağı ve maydanozu katın. 2-3 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.