Mantarlı ve Pastırmalı Ravioli
Hafif bir akşam yemeği tarifi arayanlar için Mantarlı ve Pastırmalı Ravioli tarifi tam size göre.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ravioli'yi tuzlu suda 8-10 dakika haşlayın. Suyunu süzüp kenara alın. Geniş bir tavada tereyağını eritin. Kıyılmış mantar ve pastırma dilimlerini ekleyip yüksek ateşte sotelemeye başlayın.
-
2
Mantar suyunu salmadan pişirip ocaktan almadan önce ravioli'yi ekleyerek harmanlayın. En son kıyılmış fesleğen yaprakları, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL