Mezgitli Lagos Lokumu

Pratik tarifiyle akşam yemeklerinize lezzet ve şıklık katacak mezgitli lagos lokumu tarifimiz.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mezgitten fileto çıkarın ve ince kıyın. Mantar ve sarımsağı da kıyıp, mezgitle karıştırın. Zeytinyağını bir tavaya alıp, karışımı 1-2 dakika soteleyin, baharatı ekleyip, ılınmaya bırakın.
  • 2
    Lagostan fileto çıkarın ve hafif inceltin. Fileto lagosların içine mezgitli iç harcı paylaştırın ve rulo şeklinde sarın. Orta büyüklükte bir güvecin içine yerleştirin. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Sıcak olarak

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.